maanantai 10. joulukuuta 2012

Karpaloinen kaakao-kakku





Omien synttärieni kunniaksi päätin tehdä jotakin ihan omaan makuun olevaa. Niinpä yhdistelin kakun täytteessä kirpsakkaa ja makeaa, eli karpaloa ja kaakaota, jotka mukavasti tasapainottivat toisiansa. Täyte syntyi rahkan ja kerman seoksesta, jonka maustoin runsaalla kaakaojuomajauheella, sekä joukkoon heittelen myös vähän karpaloita piristämään täytettä. Kakun pohjana oli kaakaosokerikakkupohja ja kostutuksena kahvi. Pikaiset koristelut sain aikaan manteliruoheesta, hopea palloista ja edellisistä leivonnaisista ylijääneistä sokerimassakukista. Kakusta tuli ihan hyvä, itse asiassa olin aika yllättynyt, että kaako oli täytteenä niin hyvän täyteläisen makuinen. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti